• Kiełki 10g KAPUSTA CZERWONA | TF1468

15.67
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
OBSŁUGA ZAMÓWIENIA 0
Paczkomaty IN POST 15
Kurier DPD 15
Kurier IN POST 18
Kurier IN POST (Pobranie) 21
Kurier DPD POBRANIE 22
Dostępność Mało

Kiełki kapusty są wyśmienitym źródłem witaminy A i C oraz B,E, H, K, PP. Zawierają także duże ilości wapnia, żelaza, magnezu, potasu, siarki i wiele mikroelementów, takich jak jod, mangan, lit i selen. Dzięki wysokiej zawartości antyoksydantów wzmacniają układ odpornościowy, nerwowy, kostny, zęby i gruczoły limfatyczne. Podobnie jak kiełki brokułu zawierają sulforafan - substancje antyrakowa chroniąca nasz organizm przed nowotworami- jego stężenie w kiełkach kapusty jest o wiele wyższy niż w samej kapuście. Kiełki kapusty są gotowe do zjedzenia w momencie gdy osiągną długość ok. 2,5 - 3 cm. W smaku przypominają świeża główkę kapusty.

 

*Zdjęcie produktu ma charakter poglądowy. Różnice mogą dotyczyć jedynie kwestii wizualnej opakowania produktu.

  • Producenci